Κλασική ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό - 7 συνταγές βήμα προς βήμα

Κλασική ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό - 7 συνταγές βήμα προς βήμα με στρώσεις φωτογραφιών

Η ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό είναι ένα "γεια" από τη Σοβιετική Ένωση, όπου αυτή η σαλάτα ήταν εξαιρετικά δημοφιλής. Εάν είναι δυνατόν, αυτό το ξεφλουδισμένο θαύμα της μαγειρικής τέχνης προετοιμάστηκε για κάθε γιορτή και το γεγονός ότι ούτε ένα τραπέζι της Πρωτοχρονιάς δεν ήταν πλήρες χωρίς ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό είναι σίγουρο. Πολλοί άνθρωποι αγαπούν αυτήν τη χορταστική σαλάτα μέχρι σήμερα, οπότε κάθε νοικοκυρά που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να γνωρίζει πώς προετοιμάζεται μια ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό. Με τη βοήθειά μας, μπορείτε να μελετήσετε 7 συνταγές βήμα-βήμα για το μαγείρεμα ρέγγας κάτω από ένα γούνινο παλτό με στρώματα φωτογραφιών και να μάθετε πώς να μαγειρεύετε μια εξαιρετική νόστιμη σαλάτα.

Η σειρά των στρωμάτων της κλασικής ρέγγας κάτω από ένα γούνινο παλτό

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Η κλασική σαλάτα "ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό" παρασκευάζεται από ένα τυπικό σύνολο προϊόντων που μπορούν να βρεθούν σε οποιοδήποτε σπίτι. Για τη σαλάτα, θα χρειαστεί να πάρετε τα ακόλουθα συστατικά:

 • Παντζάρι
 • Καρότο
 • Κρεμμύδι
 • Αυγά κοτόπουλου
 • Ρέγγα
 • Πατάτα
 • Μαγιονέζα

Η ομορφιά της σαλάτας είναι ότι όλα τα προϊόντα για αυτό μαγειρεύονται ακριβώς στη φλούδα. Όλη η πολυπλοκότητα της σαλάτας συνίσταται μόνο στη συναρμολόγησή της και τα ίδια τα προϊόντα είναι πολύ εύκολο να αγοραστούν και να προετοιμαστούν. Όταν όλα τα λαχανικά είναι έτοιμα και τα αυγά βράσουν σκληρά, κρυώστε τα λαχανικά και αρχίστε να κόβετε φέτες και να συναρμολογείτε.

Μπορείτε να κόψετε λαχανικά όπως σας αρέσει - λεπτά ή χοντρά, σε κύβους ή λωρίδες - αυτό δεν είναι καθοριστικό για τη γεύση της ρέγγας κάτω από ένα γούνινο παλτό. Αλλά η ακολουθία των στρωμάτων θα άξιζε να τηρηθεί για να είναι η γεύση της φολιδωτής σαλάτας όσο το δυνατόν πιο πλήρης.

Σε μια πλατιά ή μακρόστενη πιατέλα, ξεκινήστε να μαζεύετε τη σαλάτα. Πρώτα πρέπει να στρώσετε ένα στρώμα ψιλοκομμένης ρέγγας και στη συνέχεια να προσθέσετε δαχτυλίδια ή κύβους κρεμμυδιού. Πασπαλίστε τη στρώση ψαριού-κρεμμυδιού γενναιόδωρα με μαγιονέζα και αρχίστε να συλλέγετε το δεύτερο στρώμα. Βάλτε τις πατάτες σε ένα πιάτο και καλύψτε ξανά τη στρώση με μαγιονέζα. ακολουθούν θρυμματισμένα αυγά και μαγιονέζα. Μετά τα αυγά, συνήθως βάζουν καρότα με μαγιονέζα και, τέλος, προσθέτουμε παντζάρια στη σαλάτα. Το τελευταίο στρώμα μαρούλι πρέπει να χυθεί άφθονο με μαγιονέζα, έτσι ώστε όλα τα στρώματα να είναι καλά κορεσμένα.

Μπορείτε να φτιάξετε ένα παχύ στρώμα από όλα τα συστατικά ή πιο λεπτά και περισσότερα στρώματα. Στη συνέχεια, θα εναλλάσσετε συνεχώς στρώματα και προϊόντα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να εμποτίσετε κάθε στρώση με μαγιονέζα ξεχωριστά, αλλά να συνδυάσετε αμέσως τη μαγιονέζα και να αναμίξετε το επιθυμητό προϊόν. Η συναρμολόγηση της σαλάτας εξαρτάται όχι μόνο από τους κανόνες, αλλά και από τη φαντασία σας. το κύριο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το τελευταίο στρώμα είναι αναγκαστικά άφθονα καλυμμένο με μαγιονέζα και διακοσμημένο με φρέσκα βότανα.

Η συνταγή για την κλασική ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό με ένα αυγό

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Μερίδες - 6

Χρόνος μαγειρέματος - 1,5 ώρες

Η κλασική ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό παρασκευάζεται με ένα αυγό στη σύνθεση, καθώς η γεύση αυτού του προϊόντος βοηθά στην αραίωση της γεύσης των λαχανικών στη σύνθεση. Το μαγείρεμα αυτής της σαλάτας δεν είναι πολύ δύσκολο, απλά πρέπει να θυμάστε την ακολουθία των στρωμάτων και να μην έχετε εφεδρική μαγιονέζα.

Συστατικά
Μερίδες: +6
Ανά μερίδα
Θερμίδες: 116 kcal
Πρωτεΐνες: 5.1 σολ
Λίπη: 6.3 σολ
Υδατάνθρακες: 9.4 σολ
Βήματα
2 ώρες 5 λεπτά.Σφραγίδα
 • Πρώτον, πρέπει να προετοιμάσετε όλο το φαγητό εκ των προτέρων. Βράζουμε τα λαχανικά (εκτός από τα κρεμμύδια) μέχρι να ψηθούν και στη συνέχεια ξεφλουδίζουμε. Επίσης βράστε αυγά και τουρσί ή αγοράστε τουρσί ρέγγα.Από τα τελικά υλικά, αρχίστε να μαζεύετε τη σαλάτα, ξεκινώντας με βραστές πατάτες. Chιλοκόψτε τους κονδύλους όσο το δυνατόν πιο μικρά και, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σφιχτά σε πιατέλα σαλάτας.
 • Τοποθετήστε τη μαγιονέζα γενναιόδωρα στο δεύτερο στρώμα, έτσι ώστε το στρώμα πατάτας ρέγγας κάτω από το γούνινο παλτό να μην είναι πολύ στεγνό. Αλείψτε καλά τη μαγιονέζα και συλλέξτε το επόμενο στρώμα.
 • Βάλτε ψιλοκομμένη ρέγγα σε ένα στρώμα πατάτας με μαγιονέζα, από την οποία πρέπει να αφαιρέσετε προσεκτικά όλα τα μικρά κόκαλα εκ των προτέρων. Μπορείτε να κόψετε τη ρέγγα σε κύβους ή λωρίδες, το κύριο πράγμα είναι ότι τα κομμάτια δεν είναι μεγάλα.
 • Χωρίς να καλύψετε τη ρέγγα με μαγιονέζα, τοποθετήστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι απευθείας από πάνω. Μπορεί επίσης να τεμαχιστεί σε κύβους ή να κοπεί σε τακτοποιημένους μισούς δακτυλίους ή δαχτυλίδια - αν το κρεμμύδι είναι μικρό.
 • Πασπαλίστε το στρώμα κρεμμυδιού με μαγιονέζα, κατανέμοντας ομοιόμορφα το μείγμα στην επιφάνεια του στρώματος.
 • Μετά είναι η σειρά των καρότων. Πρέπει να τρίβεται σε μεσαίο τρίφτη και να απλώνεται προσεκτικά πάνω στο προηγούμενο στρώμα, ισοπεδώνοντας τη σοδειά της ρίζας.
 • Αυτό το στρώμα καρότου πρέπει επίσης να υγραίνεται με μαγιονέζα, όπως και στα προηγούμενα στρώματα.
 • Τέλος, η σαλάτα συμπληρώνεται με αυγά και παντζάρια. Αρχικά, τρίψτε τα αυγά και απλώστε τα απαλά στην επιφάνεια της σαλάτας.
 • Και στη συνέχεια, χωρίς να προσθέσετε μαγιονέζα, τοποθετήστε τα τριμμένα παντζάρια στο τελευταίο στρώμα, καρυκεύοντάς τα με μια καλή, πυκνή μερίδα μαγιονέζας. Φροντίστε να εξομαλύνετε καλά το πάνω στρώμα μαγιονέζας έτσι ώστε η σαλάτα να φαίνεται όμορφη.
 • Αφήστε την τελική σαλάτα να μουλιάσει στο ψυγείο για τουλάχιστον μερικές ώρες και στη συνέχεια τη σερβίρετε στο τραπέζι, πασπαλίστε με πράσινα κρεμμύδια και άνηθο.

Καλή όρεξη!

Νόστιμη συνταγή για ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό με ένα μήλο

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Το πιο συνηθισμένο μήλο θα σας βοηθήσει να προσθέσετε φρεσκάδα σε μια τόσο βαριά σαλάτα για τον οισοφάγο, όπως μια ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό. Με αυτό, η σαλάτα θα έχει μια ελαφριά ξινή και φρεσκάδα.

Συστατικά:

 • Αλατισμένη ρέγγα - 400 γρ.
 • Πατάτες - 2-3 τεμ.
 • Καρότα - 1-2 τεμ.
 • Κρεμμύδια βολβού - 1 τεμ.
 • Παντζάρια - 1 τεμ.
 • Αυγό - 3 τεμ.
 • Μήλο - 2 τεμ.
 • Μαγιονέζα - 300 γρ.
 • Άνηθος - για γεύση
 • Πράσινα κρεμμύδια για γεύση

Διαδικασία μαγειρέματος:

 1. Πρώτον, πρέπει να ξεκινήσετε την προετοιμασία των συστατικών για τη σαλάτα. Οι πατάτες, τα παντζάρια και τα καρότα πρέπει να πλυθούν καλά και στη συνέχεια να βράσουν χωρίς να ξεφλουδίσουν τα λαχανικά. Βράζουμε τα βραστά αυγά σε ξεχωριστό δοχείο και απλά πλένουμε τα κρεμμύδια και τα μήλα και τα αφήνουμε στην άκρη.
 2. Όταν τα λαχανικά είναι έτοιμα, τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς. Μετά από αυτό, ξεφλουδίστε και αλέστε προσεκτικά όλα τα συστατικά. Τρίβουμε τα καρότα σε μεσαίο τρίφτη και επίσης τρίβουμε τα παντζάρια σε μεσαίο τρίφτη. Τα αυγά μπορούν να περάσουν μέσω κοπής αυγών.
 3. Τρίψτε τα μήλα για τη σαλάτα τελευταία και ξεκινήστε να μαζεύετε τη σαλάτα αμέσως μετά.
 4. Βάλτε βραστές πατάτες με την πρώτη στρώση σαλάτας, η οποία πρέπει να αναμιχθεί καλά με μαγιονέζα ή καλυμμένη με ένα στρώμα μαγιονέζας, μήλα. Σε πατάτες με μήλα, βάλτε κρεμμύδια με ρέγγα, τα οποία μπορούν να αναμειχθούν ή να στρώσουν σε στρώσεις.
 5. Στη συνέχεια, πρέπει να ρίξετε ξανά τη σαλάτα με μαγιονέζα και μετά να βάλετε ένα στρώμα καρότων με μήλα. Αυτά τα προϊόντα μπορούν να αναμειχθούν ή να τοποθετηθούν σε δύο στρώσεις, όπου τα μήλα θα βρίσκονται από πάνω. Το στρώμα πρέπει να χυθεί με μαγιονέζα, όπως τα προηγούμενα.
 6. Τα τελευταία στρώματα είναι τα παντζάρια και τα αυγά. Κάποιος βάζει παντζάρια κάτω από τα αυγά, κάποιος αντίθετα - είναι στο γούστο σας. Το ανώτερο στρώμα μαρούλι πρέπει να υποβληθεί σε καλή επεξεργασία με μαγιονέζα και να απλωθεί όμορφα στην κορυφή του μαρούλι και στις πλευρές.
 7. Βάλτε την τελική ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες, στη συνέχεια διακοσμήστε με βότανα και σερβίρετε.

Ρέγγα κάτω από ρολό με γούνινο παλτό

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Το μαγείρεμα της διάσημης νιφάδας σαλάτας με ρέγγες θα διαρκέσει λίγο περισσότερο από την προετοιμασία ενός κανονικού πιάτου. Ωστόσο, μια τέτοια σαλάτα μπορεί να είναι μια εξαιρετική διακόσμηση για ένα γιορτινό τραπέζι και να εκπλήξει τους αγαπημένους σας.

Συστατικά:

 • Ρέγγα - 400 γρ.
 • Πατάτες - 2-3 τεμ.
 • Καρότα - 1-2 τεμ.
 • Αυγό - 2 τεμ.
 • Παντζάρια - 1 τεμ.
 • Κρεμμύδια βολβού - 1 τεμ.
 • Μαγιονέζα - 300 γρ.

Διαδικασία μαγειρέματος:

 1. Πρώτα πρέπει να βράσετε καρότα, τεύτλα, πατάτες και αυγά.Ξεφλουδίστε τα τελικά υλικά και φροντίστε να κρυώσουν στο ψυγείο.
 2. Πιέστε απαλά τα καρότα για τη σαλάτα και στη συνέχεια τρίψτε σε ένα μεσαίο τρίφτη. Επίσης τρίψτε τα παντζάρια σε μεσαίο τρίφτη, ψιλοκόψτε το αυγό. Κόψτε το κρεμμύδι σε δαχτυλίδια, ψιλοκόψτε τη ρέγγα σε μικρά κομμάτια και συνθλίψτε τις πατάτες σε μια πυκνή ρόλα.
 3. Απλώστε μεμβράνη σε μια σανίδα κοπής και στρώστε μια στρώση τεύτλων πάνω της. Τα στρώματα για το ρολό πρέπει να τοποθετηθούν με αντίστροφη σειρά. Βάλτε ένα αυγό στα παντζάρια και αλείψτε τα όλα με μαγιονέζα.
 4. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα στρώμα καρότων, μην ξεχάσετε να προσθέσετε μαγιονέζα και απλώστε τις πατάτες πάνω στα καρότα, αλείφοντας το στρώμα με μαγιονέζα.
 5. Το τελευταίο στρώμα είναι να απλώσετε ρέγγα με κρεμμύδια. μπορείτε να αναμίξετε αυτά τα συστατικά ή να βάλετε πρώτα το μισό δαχτυλίδι κρεμμυδιού και μόνο στη συνέχεια τη ρέγγα.
 6. Όταν όλα τα στρώματα μαρούλι είναι έτοιμα, αλείψτε απαλά το πάνω στρώμα με μαγιονέζα και αρχίστε να τυλίγετε το ρολό, κρατώντας τις άκρες της μεμβράνης.
 7. Τυλίξτε τη φουσκωτή σαλάτα σφιχτά σε πλαστική μεμβράνη και, στη συνέχεια, στείλτε την στο ψυγείο για να σταθεροποιηθεί και να κρατήσει καλά το σχήμα της. Σερβίρετε την έτοιμη σαλάτα στο τραπέζι σε ένα όμορφο πιάτο, σερβίροντας τη σαλάτα σε πράσινα φύλλα.

Η συνταγή για μια κλασική ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό χωρίς αυγά

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Η γνωστή φουσκωτή σαλάτα μερικές φορές παρασκευάζεται χωρίς αυγά κοτόπουλου, οπότε αποφασίσαμε να σας δώσουμε μια συνταγή για μια τέτοια σαλάτα. Θα είναι ελαφρύτερο από το κλασικό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα υποχωρήσει στη γεύση του.

Συστατικά:

 • Ρέγγα (αλατισμένη) - 400 γρ.
 • Κρεμμύδια βολβού - 150 γρ.
 • Καρότα - 150-200 γρ.
 • Πατάτες - 200 γρ.
 • Παντζάρια - 150-200 γρ.
 • Μαγιονέζα - 300 γρ.

Διαδικασία μαγειρέματος:

 1. Όλα τα υλικά για τη σαλάτα, εκτός από τα κρεμμύδια και τη ρέγγα, πρέπει να βράσουν μέχρι να ψηθούν και να κρυώσουν. Βράζετε λαχανικά στο δέρμα.
 2. Όταν κρυώσουν τα υλικά για τη σαλάτα, ξεκινήστε τη συναρμολόγηση του πιάτου σε ένα πλατύ πιάτο ή μια σαλατιέρα. Αρχικά, λιπαίνετε το πιάτο με μαγιονέζα, λίγο, και στη συνέχεια ψιλοκόβετε τις πατάτες και απλώνετε το πρώτο στρώμα.
 3. Καλύψτε τις πατάτες με μαγιονέζα και στη συνέχεια στρώστε μια στρώση ρέγγας, η οποία πρέπει πρώτα να κοπεί σε μικρούς κύβους.
 4. Σε ένα στρώμα αλατισμένης ρέγγας, πρέπει να βάλετε κρεμμύδια, τα οποία μπορούν να κοπούν σε δαχτυλίδια ή μικρούς κύβους και να καλυφθούν με μαγιονέζα.
 5. Τέλος, τρίψτε τα καρότα και τα παντζάρια, ανακατέψτε τα λαχανικά ή απλώστε τα σε στρώσεις. Πρώτα τοποθετήστε τα καρότα και τοποθετήστε τα παντζάρια πάνω από αυτό.
 6. Το πάνω στρώμα της σαλάτας πρέπει να είναι μαγιονέζα. Πρέπει να απλωθεί σε ένα παχύ στρώμα πάνω από το πάνω στρώμα της σαλάτας και επίσης να λιπάνετε απαλά τις πλευρές με μαγιονέζα (αν συλλέξετε τη σαλάτα σε πιατέλα).
 7. Στείλτε έτοιμη ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό χωρίς αυγά για να εγχυθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες. Μετά από αυτό το διάστημα, σερβίρετε τη σαλάτα, γαρνίρετε με ένα κλαδάκι φρέσκο ​​μαϊντανό.

Τεμπέλης ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό χωρίς στρώματα

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Η τεμπέλης ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό δεν συλλέγεται σε στρώματα, αλλά απλώς αναμιγνύεται. Αυτή η μέθοδος μπορεί να μην φαίνεται τόσο όμορφη όσο η κλασική, αλλά η γεύση δεν διαφέρει από αυτήν. Σε περίπτωση που δεν έχετε αρκετό χρόνο, αλλά υπάρχει η επιθυμία να μαγειρέψετε αυτή τη σαλάτα, η συνταγή μας θα είναι πολύ χρήσιμη.

Συστατικά:

 • Ρέγγα - 400 γρ.
 • Πατάτες - 2-3 τεμ.
 • Καρότα - 1-2 τεμ.
 • Αυγό - 2 τεμ.
 • Παντζάρια - 1 τεμ.
 • Κρεμμύδια βολβού - 1 τεμ.
 • Μαγιονέζα - 300 γρ.

Διαδικασία μαγειρέματος:

 1. Χωρίς να ξεφλουδίσετε το δέρμα, βράστε τα παντζάρια, τα καρότα και τις πατάτες μέχρι να ψηθούν πλήρως. Αφήστε τα μαγειρεμένα λαχανικά να κρυώσουν εντελώς ενώ βράζετε τα αυγά και ετοιμάζετε τα υπόλοιπα υλικά.
 2. Βράζετε τα αυγά, ψύχετε, ξεφλουδίστε και τρίψτε ή ψιλοκόψτε με έναν βολικό τρόπο. Chopιλοκόβουμε τη ρέγγα και κόβουμε το κρεμμύδι όπως σας αρέσει - σε δαχτυλίδια ή μικρά κομμάτια.
 3. Ξεφλουδίστε τα δροσερά βραστά λαχανικά, στη συνέχεια τρίψτε τα καρότα και τα παντζάρια ξεχωριστά σε μεσαίο τρίφτη. Chιλοκόβουμε τις πατάτες πολύ καλά με ένα μαχαίρι.
 4. Πάρτε ένα βαθύ όμορφο μπολ σαλάτας και βάλτε ρέγγα, κρεμμύδι και παντζάρια σε αυτό, προσθέστε μαγιονέζα και ανακατέψτε.
 5. Στη συνέχεια, βάλτε πατάτες, καρότα και αυγό σε μια σαλατιέρα, προσθέστε περισσότερη μαγιονέζα και ανακατέψτε τα πάντα μαζί.
 6. Απλώστε το πάνω μέρος της σαλάτας και καλύψτε το με μια στρώση μαγιονέζα, βάλτε ένα κλαδάκι μαϊντανό ή ψιλοκομμένα βότανα από πάνω και βάλτε τη σαλάτα στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα.
 7. Σερβίρετε τεμπέλης ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό σε μια όμορφη σαλατιέρα ή σε μικρά μπολάκια σε μερίδες.

Καλή όρεξη!

Ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό σε πίτα

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Η ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό σε πίτα μπορεί να είναι όχι μόνο μια σαλάτα, αλλά ένα εξαιρετικό κρύο ορεκτικό που θα διαφοροποιήσει το τραπέζι σας. Το να φτιάξετε μια ρέγγα σε γούνινο παλτό σε ψωμί πίτα δεν είναι καθόλου δύσκολο και το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας ευχαριστήσει.

Συστατικά:

 • Ρέγγα - 400 γρ.
 • Πατάτες - 2-3 τεμ.
 • Καρότα - 1-2 τεμ.
 • Αυγό - 2 τεμ.
 • Παντζάρια - 1 τεμ.
 • Κρεμμύδια βολβού - 1 τεμ.
 • Μαγιονέζα - 300 γρ.
 • Λεπτό lavash - 1 πακέτο

Διαδικασία μαγειρέματος:

 1. Πρώτα πρέπει να βράσετε καρότα, τεύτλα, πατάτες και αυγά. Ξεφλουδίστε τα τελικά υλικά και φροντίστε να κρυώσουν στο ψυγείο.
 2. Πιέστε απαλά τα καρότα για τη σαλάτα και στη συνέχεια τρίψτε σε ένα μεσαίο τρίφτη. Επίσης τρίψτε τα παντζάρια σε μεσαίο τρίφτη, ψιλοκόψτε το αυγό. Κόψτε το κρεμμύδι σε δαχτυλίδια, ψιλοκόψτε τη ρέγγα σε μικρά κομμάτια και συνθλίψτε τις πατάτες σε μια πυκνή ρόλα.
 3. Απλώστε ψωμί πίτας στο τραπέζι, επικαλύπτοντάς τα ελαφρά. Πρώτα τοποθετήστε μια στρώση παντζαριών στο ψωμί πίτας. Τα στρώματα για σαλάτα σε ψωμί πίτας μπορούν να τοποθετηθούν με αντίστροφη σειρά ή όπως θέλετε. Βάλτε ένα αυγό στα παντζάρια και αλείψτε τα όλα με μαγιονέζα.
 4. Στη συνέχεια, τοποθετήστε ένα στρώμα καρότων, μην ξεχάσετε να προσθέσετε μαγιονέζα και απλώστε τις πατάτες πάνω στα καρότα. Προσθέστε ξανά μια στρώση μαγιονέζα.
 5. Το τελευταίο στρώμα είναι να απλώσετε ρέγγα με κρεμμύδια. μπορείτε να αναμίξετε αυτά τα συστατικά ή να βάλετε πρώτα το μισό δαχτυλίδι κρεμμυδιού και μόνο στη συνέχεια τη ρέγγα.
 6. Όταν όλα τα στρώματα σαλάτας είναι έτοιμα, αλείψτε απαλά το πάνω στρώμα με μαγιονέζα και αρχίστε να τυλίγετε το ρολό πίτας, πιέζοντας κάθε στροφή σφιχτά και πιέζοντας τις άκρες του ψωμιού πίτας προς τα μέσα.
 7. Βάλτε τη σαλάτα τυλιγμένη με ψωμί πίτας στο ψυγείο για περίπου μία ή δύο ώρες. Στη συνέχεια, βγάλτε το ρολό και κόψτε το σε κομμάτια πάχους δύο έως τριών εκατοστών.

Βήμα-βήμα συνταγή για ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό με τυρί

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Η ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό με τυρί είναι ένα είδος καινοτομίας που ήρθε σε εμάς μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης. Μια νόστιμη, πεντανόστιμη σαλάτα είναι τόσο εύκολη όσο η κλασική συνταγή. Ωστόσο, το τυρί προσθέτει μερικές νέες νότες στη γεύση του πιάτου, οι οποίες συμπληρώνουν τέλεια την κύρια γεύση του πιάτου.

Συστατικά:

 • Ρέγγα (αλατισμένη) - 400 γρ.
 • Αυγό κοτόπουλου - 2 τεμ.
 • Κανονικό τυρί - 150 γρ.
 • Κρεμμύδια βολβού - 150 γρ.
 • Καρότα - 150-200 γρ.
 • Πατάτες - 200 γρ.
 • Παντζάρια - 150-200 γρ.
 • Μαγιονέζα - 300 γρ.

Διαδικασία μαγειρέματος:

 1. Όλα τα υλικά για τη σαλάτα, εκτός από τα κρεμμύδια και τη ρέγγα, πρέπει να βράσουν μέχρι να ψηθούν και να κρυώσουν. Βράζετε λαχανικά απευθείας στη φλούδα και φροντίζετε να βράζετε τα αυγά σκληρά βραστά.
 2. Όταν κρυώσουν τα υλικά για τη σαλάτα, ξεκινήστε να συναρμολογείτε το πιάτο σε ένα πλατύ πιάτο ή μια σαλατιέρα. Καθαρίζουμε και αλέθουμε τα λαχανικά και τα αυγά. Βάλτε πατάτες στο πρώτο στρώμα και βάλτε λίγο τριμμένο τυρί.
 3. Καλύψτε τις πατάτες με τυρί με μαγιονέζα και στη συνέχεια στρώστε μια στρώση ρέγγας, η οποία πρέπει πρώτα να κοπεί σε μικρούς κύβους.
 4. Σε ένα στρώμα αλατισμένης ρέγγας, βάλτε κρεμμύδια, τα οποία μπορούν να κοπούν σε δαχτυλίδια ή πολύ μικρούς κύβους. Απλώνουμε ομοιόμορφα το κρεμμύδι και προσθέτουμε μια στρώση μαγιονέζα, η οποία με τη σειρά της πασπαλίζουμε με τυρί.
 5. Τέλος, τρίψτε τα καρότα και τα παντζάρια, ανακατέψτε τα λαχανικά ή απλώστε τα σε στρώσεις. Πρώτα τοποθετήστε τα καρότα και τοποθετήστε τα παντζάρια πάνω από αυτό.
 6. Το κορυφαίο στρώμα της σαλάτας πρέπει να είναι μαγιονέζα, πάνω στο οποίο πρέπει να ρίξετε το υπόλοιπο τυρί και τα αυγά κοτόπουλου, ψιλοκομμένα. Απλώστε τη μαγιονέζα σε ένα παχύ στρώμα πάνω από το πάνω στρώμα της σαλάτας και αλείψτε απαλά τις πλευρές με μαγιονέζα (αν συλλέξετε τη σαλάτα σε πιατέλα).
 7. Στείλτε έτοιμη ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό με αυγά και τυρί για να εγχυθεί στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες ή περισσότερο. Μετά από αυτό το διάστημα, σερβίρετε τη σαλάτα, γαρνιρισμένη με ένα κλαδάκι φρέσκο ​​μαϊντανό ή άλλα μυρωδικά της επιλογής σας.

Τι μπορεί να αντικαταστήσει τη μαγιονέζα στη ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό;

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Εάν ξαφνικά συμβεί ότι δεν έχετε μαγιονέζα στο χέρι, οι επισκέπτες είναι στο κατώφλι και όλα είναι έτοιμα για τη σαλάτα, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε να το κάνετε χωρίς μαγιονέζα. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνετε χωρίς αγορασμένη μαγιονέζα.

Πρώτον, μπορείτε πάντα να φτιάξετε γρήγορα σπιτική μαγιονέζα χρησιμοποιώντας ένα μπλέντερ, εάν έχετε απλώς τα απαραίτητα προϊόντα στο χέρι. Η σπιτική μαγιονέζα απαιτεί βούτυρο, αυγά και σκόνη μουστάρδας. Κατά κανόνα, όλα αυτά βρίσκονται σε οποιαδήποτε κουζίνα, επομένως, ξοδεύοντας όχι περισσότερο από δέκα λεπτά χρόνου, θα πάρετε μια εντελώς φυσική μαγιονέζα που σας πίνει το στόμα. Με τον ίδιο περίπου τρόπο, μπορείτε να ετοιμάσετε σάλτσα ταρτάρ, μόνο που θα χρειαστεί να προσθέσετε τουρσί αγγούρι και βότανα στη σύνθεση. Αυτή η σάλτσα θα ταιριάξει τέλεια με ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό. Εκτός από τη σπιτική μαγιονέζα, μπορείτε να φτιάξετε σάλτσα ξινή κρέμα χτυπώντας τη σε ένα μπλέντερ με σκόρδο και βότανα.

Εάν απλά δεν σας αρέσει η μαγιονέζα και θέλετε να την αντικαταστήσετε σε μια συνταγή ρέγγας κάτω από ένα γούνινο παλτό με κάτι νέο και ασυνήθιστο, τότε η σάλτσα τυριού ή η σάλτσα σκόρδου, που μπορείτε να αγοράσετε σε οποιοδήποτε παντοπωλείο, είναι τέλεια για τις κλασικές συνταγές αυτού. φουσκωτή σαλάτα.

Για μια πιο υγιεινή σαλάτα με λιγότερες θερμίδες, υπάρχουν άλλες εναλλακτικές λύσεις. Αρχικά, μπορείτε να συνδυάσετε κρόκους αυγών (βρασμένους) με φρέσκια κρέμα γάλακτος και μουστάρδα. Το αποτέλεσμα είναι μια λιπαρή, τρυφερή σάλτσα με μια πικάντικη επίγευση. Αν χτυπήσετε απλό γιαούρτι με τυρί cottage, βρασμένους κρόκους, μουστάρδα και βότανα σε ένα μπλέντερ, θα πάρετε μια υπέροχη παχιά σάλτσα γιαουρτιού που θα έχει ελάχιστες θερμίδες και μέγιστα οφέλη.

Τι μπορεί να αντικαταστήσει τη ρέγγα;

🕜 2 ώρες 5 λεπτά. 🕜35 🍴6

Σήμερα, μπορείτε να μαγειρέψετε πολλά διαφορετικά πιάτα χωρίς να ανησυχείτε για το γεγονός ότι κανένα προϊόν δεν θα υπάρχει στο κατάστημα. Στη σοβιετική εποχή, από όπου μας ήρθαν τα περισσότερα χορταστικά λιπαρά πιάτα, όπως κέικ από συκώτι, σαλάτα μιμόζα ή ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό, δεν ήταν τόσο εύκολο να πάρουμε φαγητό. Ωστόσο, τώρα, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να εκσυγχρονίσετε τις συνταγές για οικεία πιάτα και να τις κάνετε ακόμα καλύτερες.

Φυσικά, πρώτα απ 'όλα, η ρέγγα στη σαλάτα μπορεί να αντικατασταθεί με αλατισμένο κόκκινο ψάρι. Μια τέτοια σαλάτα θα βγει πιο ακριβή, αλλά πολύ νόστιμη. Το κόκκινο ψάρι ταιριάζει με το τυρί, οπότε θα ήταν σκόπιμο να φτιάξετε μια τέτοια σαλάτα τουλάχιστον για μια δοκιμή. Για πραγματικούς καλοφαγάδες, υπάρχει μια επιλογή όταν το χαβιάρι τοποθετείται σε γούνινο παλτό αντί για ρέγγα. Είναι αλήθεια, τότε πρέπει να κάνετε τα στρώματα λεπτά και να εναλλάσσετε συνεχώς τα συστατικά. Εάν θέλετε απλά να δοκιμάσετε άλλα ψάρια στη θέση της ρέγγας, τότε πάρτε σκουμπρί ή σολομό. αυτό το ψάρι θα είναι ιδιαίτερα πικάντικο σε μια σαλάτα αν πάρετε την καπνιστή και αλατισμένη επιλογή.

Επιπλέον, μπορείτε να αντικαταστήσετε αλατισμένη ρέγγα ή άλλα ψάρια με κονσερβοποιημένα ψάρια - αυτό είναι τόνος, σκουμπρί και γαύρος. Απλώς επιλέξτε το κονσερβοποιημένο φαγητό που σας αρέσει περισσότερο. Δοκιμάστε την επιλογή μπακαλιάρου ή μπακαλιάρου εάν θέλετε, θα είναι επίσης νόστιμο.

Από τις εξωτικές εκδοχές της σαλάτας, αγαπημένης από πολλούς, η αντικατάσταση της ρέγγας με φύκια. Αυτή είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για όσους, για οποιονδήποτε λόγο, δεν καταναλώνουν ψάρια και θαλασσινά.

να το μοιραστώ με φίλους
icook-el.cosmetolux.com
Αριθμός σχολίων: 2
 1. Αναστασία

  Ένα απίστευτα χρήσιμο άρθρο για τις επερχόμενες διακοπές. Το έκανα μόνο σύμφωνα με τα κλασικά, δεν το δοκίμασα σε πίτα. Ευχαριστώ πολύ τον συγγραφέα

 2. Oleg

  Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μάθω κάτι νέο για τη σαλάτα "ρέγγα κάτω από ένα γούνινο παλτό", αλλά χάρη σε αυτό το άρθρο έμαθα ένα νέο πρωτότυπο "γούνινο παλτό" - με χαβιάρι αντί για ρέγγα. Σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσετε, αλλά φυσικά το πιάτο με τη σαλάτα δεν θα είναι τόσο μεγάλο, αν βάλετε λίγο χαβιάρι, τότε δεν θα υπάρχει γεύση, αλλά σίγουρα θα φτιάξουμε μια μικρή σαλατιέρα για το νέο έτος. Και δεν κόβουμε λαχανικά, αλλά τρία σε χοντρό τρίφτη, γρήγορα και βολικά.

Πρόσθεσε ένα σχόλιο

;-) :| : Χ : twisted: : χαμόγελο: : αποπληξία: : λυπημένος: : roll: : razz: : ωπα: : o : κύριος Γκριν: : χαχαχα: : ιδέα: : grin: : evil: : κραυγή: : δροσερός: : βέλος: :???: :?: :!:

Επιδόρπιο

Πρόχειρο φαγητό

Κρέας